Oncelikle herkese merhaba.
Ben Ekim 2010 da burun ameliyatı olmuştum, alcıdan cıktığında burnum şiş olduğu icin karşıdan bana bicimsiz gibi gelsede yandan cok guzel gorunuyordu, sonra doktorum bana bir masaj yapmamı soyledi, burnumun ustune hafif bastıracaktım ve burnumun ucunu da hafif hafif kaldıracaktım. Neyse ben bu bastırma işlemini yaparken sanırım biraz fazla bastırdım ve orada gocuk oluşturdum. Cunku alcıdan cıktığında boyle değildi, bu olay ameliyattan bir ay sonra falan oldu. Doktoruma da gidemedim cunku kendisi şehirdışında başka bir hastaneye gitti. Farklı bir doktora gitsem duzeltilmesi icin ameliyat onerir diye korkuyorum, eğer kucuk bir ameliyat olacaksa sorun değil. Burnumu yaptırmdığımdan dolayı hic pişmanlık duymadım, doktorumda cok iyiydi. Akıllı ben amacım neyse daha kemikleri iyileşmemiş burnumu kırmaktan beter ettim. Şimdi dokununca boyle o gocukluk hissediliyor ama yandan ve karşıdan dikkatli bakılmadığı surece fark edilmiyor. Annem de burnun ilk alcıdan cıktığında daha guzeldi şimdi bir tuhaf oldu diyip moralimi bozuyor.

Birde ben ameliyat olduğumda 50 kiloydum, şimdi 39-40 kiloyum. Acaba zayıflayınca iyice mi belirginleşti, ameliyat gunu ellerimin fotoğraflarına baktım şimdiki halinden daha dolgun gorunuyor.
Zaten kesinlikle ikinci ameliyatı olmayı duşunuyorum cunku gerekiyor ben omrum boyunca boyle dolaşmam ama bi kac yıl sonra yaptırırım diye duşunuyorum.
Acaba kilo alsam burnum duzelir mi? Lutfen yardım edin:84::84::84::84:

xxxxxx