Merhaba. Bir konuda fikrinizi rica ediyorum. Kasım 2010'da sinuzit ve nefes alamama sorunları ile KBB doktoruma ameliyat oldum.
Yapılan operasyon: Endoskopik 2 taraflı maksiller, Ethmoid ve frontal sinuse girişim, SMR, Alt konka RF, Sol orta konka bulloza Reduksiyonu
Kasım 2011'de ise Plastik Cerrahi Doktorum tarafından burnuma estetik yapıldı. Burnum kırılmadı, sadece torpulendi ve azıcık burnumu kaldırdı.
Kısaca sağlık nedeniyle gecirdiğim ilk ameliyattan 1 yıl sonra estetik amaclı ameliyatımı oldum. Herşey guzel giderken, 4. ayında burnumun ucu ile burun kokumun(kaşlarımın arası) ortasında, burnumun on tarafında, sivilce cıkarmış gibi bir şişlik oluştu (resimlerde de gorebileceğini uzere). Hem karşıdan, hem yandan bu şişlik belli oluyor. Doktoruma sordum. Kıkırdak olduğunu, biraz kafaya fazla taktığımı

Bu durumda coğu kişiye son ameliyatından sonra 1 yıl beklemesini soylemişsiniz. Benim burnumun derisi kalınmış, ameliyattan sonra doktorum soyledi. Acaba burnumun tam inmesi icin 1 yıl beklemelimiyim?
Bir de bu cıkıntı 2. ameliyatım gibi genel anestezi gerektiren buyuk bir ameliyat mı olur? Yoksa lokal anestizi ile 10 dakikalık, morluk ve şişlik olmadan, atlatabileceğim ufak bir mudahele mi olur? Lutfen değerli fikirlerinizi rica ediyorum.