Bu sitedede dışardada estetik burun ameliyatı gecirmiş bicok hasta var. Genelde bu ameliyatı ilkkez yaşayanlar kararı doktoruna bırakır ama revizyon ameliyatlarında ise hasta tecrube sahibi olduğu icin kendisi mudehale eder. Belkide bu yuzden revizyon ameliyatları daha başarılı olur tabikide doktor senin yuzune yakışanı ne yapıp yapmayacağını cok iyi bilir ama doktorda olsa kimse kendi bedenini kendi organlarını senden iyi tanımayaz.

Benim bi akrabağa kuzen burun ameliyatı konusunu kafasına takmıştı mutlaka olacaktı ama olamadı tam 10 tane doktor dolaştı her doktor onun burnunu farklı yorumladı ama o ne istediğini biliyordu aynayı alıp kendi burnunu inceleyip yapılması gerekenleri yorumlayabiliyordu fakat hicbi doktor tam anlamıyla bu sorumluluğu goze alamadı şole bi durum var eğer gercekten burun icin yapılacak şeyler sınırlıysa doktor mesela şole der cok kaldıramam kıkırdağı cıkarırsam duşer sağlık problemi olur ama burda bi yanlışlık vardır cunku 10 doktorun biri ucunu kaldırırım şunu cıkarırım diğeri ucunu kaldıramam kavis veririm yani hepsi farklı yorumluyo birinin yapamam dediğini diğeri yapıyorsa demekki bu olabiliyor yapamam demesininde bircok sebebi olabilir kendine guveni yoktur bişeyler goze almak istemiyodur eğer gercekten sakıncalı bi durum olsa neden bi doktorun yapamam dediğini diğeri goze alıp yapabiliyor.

Demekki yapılabiliyor.

Şimdi ameliyat olmuş arkadaşlardan kuzenimin ve benim bi ricam var bu arkadaşlar arasında tamamen kendi istekleri doğrultusunda ameliyat yapan doktor varmı Hic mudahele etmeden ama mesela siz gidiyosunuz doktorunuza anlatıyorsunuz şu kıkırdak cıkacak şuraya kavis istiyorumfilan (tabi artık teknoloji cok ilerledi nette bile burun ameliyatları videoları yayınlanıyo herkes bu konuda daha bilincli) doktor sizi dinleyip kesinlikle kendi yorumunu katmadan olumsuz yorumlamadan tamam aynen istediğin gibi yapabilirim diyen bi doktor varmı ole bir doktor varsa ameliyat gecirmiş veya doktorla ongoruşme yapmış arkadaşlardan ricamız cok unlu veya unsuz o doktorların isimlerini paylaşabilirler mi ?

Bir de biz gibi duşunen arkadaşlar varmı gercekten sizin burnunuz icin kararı en iyi siz verebilirsiniz.yoksa gozunu kapatıp ben doktoruma guveniyorum deyip daha 1 ay sonrasında revizyon ameliyatı duşunuyorum demek dahamı mantıklı sizinde yorumlarınızı bekliyoruz...