benim sıkıntıma gelicek olursak burnum kucukluğumden beri carpma , duşme vs dolayı deformasyona uğradı. burnumun ustunde hassas bi kemer mevcut. başlarda cok onemsemiyodum estetiğe sıcak bakmıyodum ama şu an oyle bi hal aldı ki nefes alamıyorum boğulcam nerdeyse o derece. bide yazın geldiğini duşunursek işkence. moralim cok bozuldu. kafama cok takmaya başladım. burnum benimler birlikte her gecen gun dahada buyuyo. başlarda arkadaşlarım farketmiyodu ama son zamanlarda burnun cok cirkin gibi şeyler soylemeye başlayınca dahada takıntı oldu. ama haksız da değiller. ya oyle bişey ki burnumun ustundeki koca cıkıntının ağırlığını bile hissediyorum sanki biri oraya bişey oturtmuşta oylece ağırlık yapıyo. her neyse cok uzattım galiba

asıl soruna gelicek olursak estetiği karşılayacak param yok . oğrenci olduğum icin kredi veren yok . kredi kartı vermiyolar. baya uğraştım ama para bulamadım. ailem zaten karşılayacak gucu yok. hasan huseyin ceylana ameliyat olmak istiyorum . 2000-2500 gibi bi parayı nasıl temin edebilirim. taksitle odeyebilirim . bursum var odemede hic bi sıkıntı olmaz. 10 aydan fazlda surmez . yardımcı olun lutfen.