arkadaşlar kısaca hikayemi anlatim basketbol oynarken burnuma darbe aldım daha sonra bu bana kemer olarak geri dondu ve burnumun icinde hem sağ hem sol etler varmış gece uyurken nerdeyse hic nefes alamıyordum ağzım hafif acık uyuyordum, yıllarca erteledim ameliyat korkusundan ama burda hep bakardım okurdum arkadaşların hikayelerini, spor yaparkende epey zorluyordu burnum beni ve cok araştırdım netten doktor araştırdıkca kafam karıştı aklımda istanbulda birkac dr vardı ama gidip gelmek alcıyla zor olur diye burda ozel bir hastaneye randevu alıp gittim bir anda karar verdim cunku dıştanda hic hoşuma gitmiyordu goruntusu cuma gittim salı ameliyat oldum dr gosterdiği resimler tavrı bana guven verdi ameliyat olmaya giderken oyle cesaret iğnesi falan yapmadılar ama kalbim heyecandan hızla carpıyordu hep burnumun cok guzel olucağını duşunerek gittim o korkumu oyle yendim ne olucaksa olsun dedim artık ve oldum gozumu actığımda yatağımdaydım cok sakin uyandım kusmadım ve hic ağrım sızım olmadı buna inanın cok morarmam da olmadı alkol sigara kullanmıyorum belki birazda ondandır ameliyatıma hem estetik dr hem kbb dr girdi ameliyat sonrasını da cok sorunsuz atlattım şuan 4. ayımdayım darısı tum isteyenlerin başına olsun kısa dedim ama epey uzun olmuş hastaneye ve doktorlarıma minnettarım superlerdi....