18 yaş şartı doğru mu?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 18 yaş şartı doğru mu?
-
20-10-2022, 07:08:11Oncelikle herkese yeniden merhaba. Bu konuyu ayrı acmıştım ama yayınlanmadığı icin bu konudan devam etmek istedim. Şimdi her şeyi baştan alim; uzun suredir bu forumda geziniyorum ve benimde sıkıntım da sizler gibi burun estetiği. 17 yaşındayım ve yıllar once yaptırdığım testte kemik yaşımın 2 yaş ilerde olduğunu oğrenmiştim ve şuan kemik gelişimimi tamamladığımı duşunuyorum. Benim burnumda da kemik eğriliği var ve bu doğuştan gelme değil, 5.sınıfta nefes alamamakla ortaya cıkmış bir durum. Yıllardır ameliyat olmayı o kadar cok istiyorum ki artık bu yaz olmayı planlıyorum, ama kafam cok karışık. Oncelikli olarak hap yutamama gibi bir sorunum var. yani ameliyat sonrası ağrı kesicilere, antibiyotiklere ihtiyacım olucak, ailem sırf bu yuzden hap yutmayı oğrenene kadar olmam taraftarı değil. ama ben psikolojik acıdan gercekten cokmuş durumdayım, takıntı haline getirdim resmen. Samsun'da yaşadığım icin burada olma taraftarıyız. Eğer Samsun'da olan arkadaşlarımız varsa onlardan da doktor tavsiyesi almak istiyorum. kafama takılan sorular cok fazla aslında, yani hem korku hem tedirginlik var uzerimde. oncelikle şekil bozukluğu yuzunden sadece kemik eğriliği ameliyatı mı olmalıyım, yoksa estetikte gerekir mi, ne kadar surer, iyileşme sureci nasıl olur, haptan başka ilac kullanılamaz mı, tamponlara gelince slikon tamponlar sadece ozellerde mi kullanılıyor kısaca bu sorularımın cevabını alabilirsem cok memnun olurum cunku artık gercekten moralim cok bozulmuş bir durumda. Şimdiden herkese cok teşekkur ederim..