Yuzme derslerinden sonra uşumem ve son 2 haftamın cok yoğun, stresli gecmesinden dolayı hastalandım. Sonrasında 4. kez istifra ettiğimde ve artık ateşim 39 derecelere cıktığından acile gittik. Hastanede 3 ceşit serum verildi.
1. Serum: Ateş duşurucu gorevinde olan ama yuksek derecede ağır kesici icerdiğinden yan etkilere sebep olabilen bir serumdu.
2. Serum: Karın bulantısını gidermek icin kullanılan buyuk serumun yan etkileri yok denecek kadar az.
3. Serum: Ure değerim duşuk olduğundan antibiyotik verildi, bu serumda da yuksek derecede ağır kesici var ve bircok da yan etkisi var.
Bu 3 serumu alınca kendimi iyi hissetmeye başladım ve artık bir şeyler yiyebiliyordum. Sonrasında eve donduk ve benim dizlerim titremeye başladı daha sonrasında halusinasyonlar gormeye başladım, zaman ilerledikce kendimi psikolojik olarak daha kotu hissettim. Kim olduğumu ve o anki zamanı bilmiyordum. Buna tıpta oryantasyon diyorlarmış. Cok uzun ve acı verici bir gecenin ardından kendime geldim. Şuan yemek yiyebiliyorum fakat hic unutmayacağım kadar kotu bir gece yaşadım. Yani size onerim bu tur konularda ilac recetelerini dikkatlice okumanız veya bir doktora danışmanızdır cunku bu tur yan etkiler tadı cok sevilen meşhur Calpol şurubunda bile var. Yaşağımdan biliyorum,
kendinize dikkat edin.
İlacların, serumların ve antibiyotiklerin yan etkilerine dikkat edin
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- İlacların, serumların ve antibiyotiklerin yan etkilerine dikkat edin