İki yıldır nefes alma sorunum vardı. Kışları burnumdan sağlıklı nefes alamadığım icin surekli boğazım şişiyordu.
Kulak Burun Boğaz'da muayene olduğumda ameliyat olmadan duzelmeyeceğini soylediler. Kemik Eğriliği vardı.
İşin icine estetik de girince Ankara Universitesi Plastik Cerrahi'de Prof.Dr. Zeki CAN Hocaya gittim. Bir hafta icinde tetkiklerimi yaptırıp ameliyatımı oldum.
Bir gece hastane de kaldım herşey cok rahat ve sıkıntısız gecti. Cok fazla ağrım sızım olmadı sadece tampon'dan nefes alamamak falan yordu.
Ameliyat olduğum halde maalesef sağlıklı nefes alamıyordum hatta eskisinde daha kotu oldum. Kontrollere gittiğimde sıkıntımı anlattım. Asistanları muayene etti ve burun icerisinde yapışıklık kaldığını soylediler. Tekrar ameliyat bu ameliyatın komplikasyonlarında biriymiş. Dort ay sonra tekrar ameliyat oldum ama bu sefer kapalı bir ameliyattı. Farklı olarak silikon tampon koydular ve bu tampon 10 gun kaldı burnumda. Tampon cıkalı bir hafta oldu. Allah'ıma şukur cok guzel ve sağlıklı bir nefes alıyorum. Burnum da estetik de oldu tabi ilk ameliyatta torpulendi ama burnumun ucu kalkmadı sevmiyorum zaten cok yapma duruyor. Şekli de gayet doğal ve guzel. Doktorumdan cok memnun kaldım. Ankara Universitesi'nin Plastik Servisi Hizmet olarak gayet iyi Ankara'da oturanlara tavsiye ediyorum