ameliyattan sonra 3. haftamdayım. dr alcıyı cıkardığından beri aynaya bakamıyorum. moralim o kadar bozuk ki. şişlik olacağını biliyordum, sabır sabır gececek diyorum ama milim oynama olmadı. hergun sağ sol ve on profiilden resim cekiyorum ama hic bi fark yok. kemerim gitmiş, aynen deviasyon devam ediyor ve en kotusu burnum cidden duşuk olmuş. burnumun yan kısımlarına bastırdığım zaman icine gocuyor, sanırım boyle olunca şişlik olduğunu anlıyoruz. (yanlışsam duzeltin) peki burun ucunun şiş olup olmadığını nasıl anlarız? ellediğimde sertlikten başka bişey hissetmiyorum. coğunuzun resmini gordum ama bu kadar duşuk bir burun ucu gormedim, bu da benim başıma geldi işte. gulduğumde gargamel gibi oluyorum. bayramda insanlar beni gorecek ve sacma sapan yorumlar yapacaklar, olmasaydın daha iyiymiş, hic fark yok yada eskisi daha iyiydi gibi. işin kotusu yeni evliyim, bayramda eşimin memletine gidince abuk sabuk yorumlar almaktan korkuyorum. keşke ameliyat olmasaydım, cicim ayları yaşayan tek derdi akşama ne pişirsem olan tazecik bi gelindim şimdi ise burnumu duşunmekten uyuyamaz oldum.:cok uzgunum:
sorularım şunlar; şişliğin şişlik olduğunu nasıl anlarız, bu burun duzelir mi (profilimden resmime bakabilirsiniz), şişliklerin bir an evvel gecmesi icin neler yapılmalı? resmime baktıktan sonra şişlik olduğuna inanmıyorsanız lutfen o gecer demeyin cunku umit edip hayal kırıklığına uğramak daha kotu, realist yaklaşın yani olur mu? :cok uzgunum:
iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?