Herkese merhaba hanımlar, beni bilenler bilir, bundan 1 sene once 5 Kasım'da İamail Kuran'a ilk ameliyatımı olmuştum. Başlangıcta herşey cok guzelken bir anda burnumun ustunde (eski kavisimin olduğu yerde) tekrardan bir kemik oluşmaya başladı. Sanırım benim de kendimi cok iyi ifade edememden olucak yeni burnumun ucu da istediğim gibi olmamıştı. Uzerinden 1 sene gecince İsmail Bey'e son kontrol icin gittiğimde benim hicbirşey soylememe gerek kalmadan ''goruyorum ki sen burnunla mutlu değilsin'' dedi ve bunun icin neler yapabileceğimizi anlattı. Cok şaşırdım cunku ben revizyon talep edersem problem cıkarır diye duşunup geriliyordum ancak o benden hızlı davrandı ve son derece kibar,ilgili bir uslupla ne zaman istersem ameliyatı yapabileceğini, baktığımda mutlu olabileceğim bir burun icin elinden gelenin en iyisini yapacağını soyledi

Sonuc olarak 29 Aralık benim icin uygun olduğu icin tarihe karar verildi ve ben ''asla olmam'' derken, revizyon icin gun sayarken buldum kendimi :26: Sanırım yeniden acık ameliyat olacağım ve aynı yerden kesi yapacağını,kemiği torpuleyip kavis vereceğini ve ucunu kaldıracağını , ilk ameliyattaki sureci tekrar yaşayacağımı soyledi. Benim gibi bu durumu yaşamış, ya da yaşayacak arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?