bugun Abdulkadir goksel beyin muayenehanesine gittim..burunumda deviasyon olduğundan ameliyat olmam lazım.ancak bunu belkide en onemli sorun benım icin estteik olmak istediğimi soledim.burnum kemerli ve ucu sarkık yuz hatlarıma gore cok bariz cıkıklığı..Bu yaşıma kadr benı hep olumsuz yonde etkilemiştir.kendime karşı ozguvenımı hep yitrmişimdir.mesela bugune kadr sacımı dışarda hic toplamadım hep uzun bıraktım ve onume attım birazda olsa profilimi kapatsın diye ..millet eleştirel yonde artık hep aynı sac modelin topla deselerde bir turlu dile getiremiyordum asıl nedeni....ve şuandan ,yarın oğle 1 e kadar duşunmemi soyledi doktorum.cunku kabul edersem ameliyatım pazartesi gunu yapılıcak. okuduğum icin bir an once yapılıp cıkması lazım....HILOTHERAPIE MASKESı ile morlukların ve şişiliğin nerdeyse hic olmayacağıı soyledim...Korkum şu ki pişman olmak! ya eski burnumu arasam diye cok korkuyorum.durumum olmadığı icin bu ameliyatı tekrar tekrar yaşayamam...hala karar veremedım estetik olup olmayacığımı ..ne olur bana yardım edin..şurda saatler kaldı karar vermeme.Amelliyattan sonra bu maskeyi kullananlar oldu mu olduysa tecrubelerinizi lutfen benımle paylaşınn..Ayrıca Abdulkadir bey hakkında iyi yada kotu bir bilgiye sahip olan biri varsa llutfen bilgilerini benden eksik etmesin..sizlerden ricam bana moral ve yol arkadşı olmanız..Biliyorum cok uzun yazdımm ama o kadar heyecanlıyım ki anlatamam..... okuduğunuz icin cok ama cok teşekkur ederimmmm