Ilk burun ameliyatımı ulus devlet hastanesinde oldum,burun ucum duştu sol tarafa kayma oldu ve nefes almakta zorlanıyordum.ozel hastanelerin coğuna gittim ama ikinci defa ameliyata pek yanaşan olmadı yapabilecek olanlarda fazla para istedi.hacettepeye başvurdum dr rızvan beyi tavsiye ettiler oda beni dr omer beye yonlendirdi.omer bey kendine inanılmaz guvenen guler yuzlu ve guven veren biri.herşeyi acık acık konusuyor sizle,tum senaryoları anlattı.acıkcası cok genc gorunmesi nedeniyle tereddutte kaldım,ama olmaya karar verdim.nefes alma problemim olduğu icin hic para odemedim.kulağımdan kıkırdak yaması alındı.tamponlar 3 gun durdu.tampon alınması acı veren birşey.al.cıyıda biraz uzun tutmulştu,şimdi inanılmaz memnunum cok iyi nefes alıyorum,ve şeklide buyuk olcude duzeldi.hacettepe ozel hastane olmamasına rağmen ozel hastane gibi,ancak fazlaca sıra bekliyorsunuz ameliyat olmak icin ve gec saatte olabilmiştim aclıktan olmek uzereydim.dr omer ekine cok teşekkur ederim,dr rızvan beyede,tabiki hacettepe calışanlarına.
ozel hastanede ameliyat olamayanlara hacettepeyi tavsiye ederim.kontrole gitmem lazım ancak randevu alamıyorum sekreterlerden,omer beyin veya rızvan beyin numarasını bilen varsa yardımcı olabilirmi?forumlardan ayrıldıklarını duydum,nereye gittiklerini bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ikinci defa burun ameliyatı oldum,şimdi gayet iyi durumdayım.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ikinci defa burun ameliyatı oldum,şimdi gayet iyi durumdayım.