Ben dr.huseyin guner'e estetik burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gosterdi ve dr.huseyin guner'e muayene olmak icin yola cıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar icinde bulunduğum ortam ,doktordan calışanlara kadar insanların size yansıttığı guleryuz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden once ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.huseyin guner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ucretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının gostergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en onemlisi beni ankaradan istanbula goturen dr.huseyin guner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.huseyin guner'den başkası başa cıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle mudahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.huseyin guner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik. Dediğim gibi uyandığımda ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım ..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat icin gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mukemmel bir estetik cerrah olan dr.huseyin guner herşeyden once mukemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem icin her turlu imkanı bana sağladı.zaten oyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kac saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah secimi sizi omur boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna goturecektir..ben bunları yaşamaktan cok korkuyordum ve bu yuzden dr.huseyin guner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şukranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden cok daha eğri ve cok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu duşunduğum sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz gorunume sokmak dr.huseyin guner icin cok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.huseyin guner'in kullandığı teknoloji dunyada sayılı cerrahların elindedir.lutfen, sizlere omur boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gozunu para burumuş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar