Arkadaşlar,
Ameliyat sonrası morluğum olmadı,şişliğimde az oldu.Şekil olarak da beğendim,goze carpan bir tuhaflık yok.Mutluyum lakin,malumunuz tamponlar alınana kadar ağızdan nefes almak zulum.Bugun tamponlarım alında,rahatlayacağımı duşunurken burun icindeki kuruluk,kan pıhtıları,icindeki sıvının havayı almasıyla kuruması nefes almamı tekrar zor hale getirdi.Doktorum bana ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağız kesici verdi.Sonra okyanus suyu vereceğim dedi.2 temmuzda oldum ameliyatı.Bugun tampon sonrası nefes almaktaki gucluğumu ifade edince okyanus suyuna başla dedi,aslında pazartesi başlatacaktı.

Arkadaşlar,bu nefes sıkıntısı,burun ici kuruluk,sanki burnunun icinde katman varmIş) hissi yaşayan arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşırsa cok sevinirim.Biliyorum şişlikler de etken.zaten ameliyat olalı 2 gun oldu..cOK İLGİNC işte burun dışına dair morluk şiş şekil sıkıntısı yaşamayan ben burun iciyle ilgili sıkıntı yaşamaktayım.bana icine dokunma dedi benim dikişlerim cok icinde de varmış,okyanus suyu biraz actı lakin yeterli değil.şoyle derin derin nefes almak ozlem))