burun ameliyatı oncesinde herkes buyuk bir araştırma halınde .. bunu yaşayan biri olarak bole bir konu acalalım die duşundum ..yanlız herkes doktorların forumuda yada ameliyat bolumunde arıyor.. estetik gorsel bir olay ve gormeden rahat edemiyorki insan .. bende ameliyata karar vermeden once her bolumu inceler olmuştum..acaba burda resim varmı acaba bununkimi daha ğusel die die..diğer foruma ğidince diğerinide unutur olmuştum ..yaşayanlar bilir insanın kafası nasıl karışıyor die..amac bu bolume resim koyup nasıl olmuş demek değil cunku o başlık altında cok yazı var zate.. yada reklam yapmak değil .. cunku herkesin dr farklı ve farklı illerde .. amac kafa karıştırmadan duşunen arkadaşlara daha cabuk yardım etmek . ben bunun sıkıntıısnı cok yaşadım ..bu bolume sadece oncesi sonrası ve ameliyat sonrasında konulan burun resminin tarihi (3 aylık 5 aylık vs...) dr adınıda yazalım ki doktorlar bolumunde arastırırken daha kolay olsun die... fiyat yazmayalım etik değil .. ama sorusu olan beğendiği operasyon icin soru sormak isterse ozelden ulaşabilir arkadaşa zate .. umarım yardımcı olabiliriz arkadaşlarımıza .. gecmiş olsun ..
BEN ilk başlangıcı yapıyorum
06,12,08 da ameliyat oldum.
son halide 2 aylık ..
istanbul emre ilhan
xxxxxxxxxx
HAMBOSPARA Burun Estetiği Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi