Burun kemeri duzeltildi, burun ucu kucultuldu ve kaldırıldı. Yarın tamponlar cıkartılacak ve dikişler alınacak. Burnumun ucunu gorebiliyorum sadece ve ilk burnuma gore daha uzun duruyor. Yani profilden bakıldığında burun ucumun yuzume uzaklığı artmış. Annem ameliyattan cıktığımda burnumun daha kucuk olduğunu ve şimdi şiştiğini soyluyor. Ama size de sormak istedim. O bahsettiğim uzunluk zamanla kısalır mı? Şu an fotoğraf koyamıyorum cunku yuzum filan mosmor, duzeldiğinde paylaşırım sizlerle. Ama şu resimdeki
Ben o kızınki gibi olsun istemiştim ama kırmızıyla cizdiğim gibi olmuş uzunluğu. O şişlikten midir yoksa kendimi alıştırmalı mıyım? Eğer şişliktense 1bir bucuk aya kadar filan biraz iner mi? Daha once bunu yaşamış olan varsa foto yukleyebilir mi? Cok uzgun durumdayım şu an.
Ozellikle de cektiğim onca acının ustune... Yani o kadar şiştim ki 2. gun, gozlerim ince bir cizgi halini aldı ve 3.gun hic acamadım gozlerimi. Kipriklerim gozlerime batıyordu ve surekli gozlerim sulanıyordu. Kipriklerim dokuldu bayağı, yuzum mosmordu. Şu an yanaklarımda ve dudağımda biraz şişlik var ve morluklarım hayli azaldı. Hirudoid forte diye bi krem kullanıyorum. Lutfen yardımcı olun bana, depresyonun eşiğindeyim, belki girdim bile...