estetik burun ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- estetik burun ameliyatı
-
20-10-2022, 06:55:5223 kasım 2010 tarinde estetik burun ameliyatı oldum 2 ay oldu . Ameliyata cok zor karar vermiştim oldukca cok araştırdım dr leri. Burnumda sola doğru eğrilik, sol burun değiliğim sağ burun değilime gore kucuk vevburun ucumda şekil bozukluğugibi iri kemikli burun yapısına sahiptim. Doktora oldukca zor bir ameliyat olucağını diğer burunlara gore kendisini zorluyacağını soyledi. Ameliyat olduk tabi olanlar bilir yuzumuz şiş mor 15 gun bole gecti yalnız bu ameliyatla birlikte elmacık kemiklerimede dolgu yapıldı. Bandajlar acıldıktan fark ettim ki burundaki eğrilik aynen duruyor . Doktorumu aradım ben %80 oranında duzelttim iyileşicek dedi fakat kim gorse aynı şeyi soyluyor du. Buda benim psikolojımi bozuyordu. Şimdi 2 ay oldu eğrilik ahal aynı doktor da şimdi bana başka birşey soyluyor işte benim yuz kemiklerimde gelişme bozukluğu varmı sağ yuz kemiğim sol yuz kemiğime gore 2-3 cm fazla gelişmiş diyor. Tabi bu beni ikna etmiyor hala burunum buyuk kalın ve kavis yok ne yapacağım bilmiyorum iki dr ile daha goruştum ikiside hem fikir kotu olmuş diyor. Birde aksi gibi sağ burun deliğinde kitle oluştu onun icinde fazla gelen kıkırdaklar oraya baskı yapar kucuk bir operasyonla alıcam diyor. en son goruştuğumde de 8-9 ay sonra revizyon duşunuyorum dedi. Ben cok mutsuzum depresyona girdim uykum falan kalmadı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Antalya