Kızlar ben 3 yıl once estetik amelyat olmustum burnumdan ozel bi hastanede.Fakat sonuctan hic memnun kalamadım burnumun ustunde1 cm felan sivri bi cıkıntı olustu.Sivasta yaşıyorum burda ne ozel hastane var ne doktor secme imkanımız yok.Şuan icin dısarda amelyat olmakta istemiyordum cunki 1. amelyatımı şehir dısında ve ozel hastanede olmama rağmen berbat bi sonuc aldım.Bu sefer Devlet hastanesinde olmak istedim doktorumla goruuştum anlaştım muaynede amelyat gunumu verdi bugune dun tekrar son bi kez goruşmeye gittim amelyat oncesi ve bana karın bolgemdeki kaburgamdan parca alacağını soyledi amelyatta.Muayne ederken soylememişti ben butun tahlillerimi tetkiklerimi yaptırdıktan sonra boyle bişey cıktı ortaya.Akşam aileme soylediğimde buyuk bi tepki verdiler saatler kala boyle bi şokla karsılaştım ve sabah amelyatım olmasına rağmen gondermediler.Abim devlet hastanesinde burnunu daha cok mu rezil ettirmek istiyorsun diye kıyameti kopardı.Bana bi akıl verin boyle kaburgadan almak gibi bi durumla karşılaşanınız oldumu veya devlet hastaneleri bu kadarmı guvenilmez hicmi aranızda yakınlarınızda devlet hastanelerinden memnun olan yok bu konuda.Ayrıca sabah telefon ettiklerinde utancımdan telefonu acamadım gidemediğim icin insanları oyalamıs bekletmiş oldugum icin cok uzuluyorum.Şuan doktorumu aramaya bile cekiniyorum nolur bana bi akıl verin.Tekrar gitsemmi sizce cok utanıyorum ya