Ahmet İSLAM-Nazal Valv cerrhasi ve torpuleme
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ahmet İSLAM-Nazal Valv cerrhasi ve torpuleme
-
20-10-2022, 06:43:13Merhaba Arkadaşlar ben 1 ay once nefes alamama,nefes darlığı,burun eti ve daha onceden burnuma bir darbeden dolayı oluşan ufak bir kemik cıkması problemiyle medipol hastesinde gorev yapan kbb doktoru Doc.Dr.Ahmet İslam a gittim.Daha once bu problemlerımle ilgili bir cok kbb doktoru ve plastik cerraha gitmiştim ama her seferinde yanliş icime sinmeyen yonlendirmelere maruz kalmıştım,icime sinmediği icinde hep ameliyattan korkmuştum taki Ahmet İslam a gidene kadar.Kendisi hastasına son derece objektif ve buyuk bir hassasiyetle yaklaşan,herşeyden once hastanın rahatsızlığını ortadan kaldırmak,hastayı rahatlatmak amaclı hareket eden,hasta yanlısı, son derece ilgili ve iyi bir doktor. Benim burnum fazla dar olduğu icin rahat nefes alamıyordum burun etlerim buyumuştu ve burnumda kemik cıkmıştı.Kendisi son derece başarılı bir amelyat ile hem nefes almayla ilgili problemimi cozmuş dışardan gozle farkedilmeyecek şekilde burun deliklerimi buyultmuş , burun etlerimi kucultmuş burun kanatlarıma kıkırdak koyup nefes almamı rahatlatmış ve burnumda ufak bir noktayıda torpuleyerek harika bir gorunume kavuşmasını sağlamıştır.Burun konusu cok hassas olduğu icin kendi başımdan gecen bu amelyatı sizlerle paylaşmak istedim .Burun la ilgili hem estetik hemde başka problemler yaşayan arkadaşlar Ahmet İslama gonul rahatlığıyla gidebilirler kendisi hem cok iyi hemde cok ilgili bir doktordur.Benim butun problemlerim ortadan kalktı cok şukur şuan cok rahat nefes alıyorum..