Herkese iyi akşamlar,
10 Kasımda deviasyon+burun eti+rhinoplasty ameliyatı oldum. Yuzumdeki morarmalar gecti ve bu akşam plasterler cıktı. Yanlız plasterlerin cıkmasıyla ben kendimden nefret etme hissine kapıldım. Burnumun ucu kocama gorunuyor cunku. Doktor şişlikten dolayı dedi ama yani nekadar şiş olabilir ki?? Gerci kızkardeşim eski burun ucumun şuanki burun ucumdan kucuk olduğunu soyluyo ve dr da burun ucuma herhangi bimudahale yapmadığını soyledi. Sadce kıkırdak ayrılığını gidermek icin kıkırdak koymuş. Zaten ben eski burnumdan cok mutsuz değildim. Sadce bi kucuk kemer ve burun ucunda kıkırdak ayrılığı vardı onlar gitsin isatiyodum. Ama şimdi plaster cıktıktan sonra sanki aynada başka bir insana bakıyomuşum gibi geliyo. Kardeşim profilden guzel gorunduğunu soyluyor ama asıl onemli olan onden gorunum yaa bide hafif yandan baktıımda da bole ucu kocama sanki

Birşey daha sormak istiyorum. Burundaki kemiklerde şişebiliyo mu ameliyat sonrası?? İncelme dedikleri o şiş kemilkerin incelmesi mi?

Ufff cok feci panik halindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var noluuur!!! Daha burnumu erkek arkadaşıma gostermedim o nedicek tepkisinden de korkuyorummm!!