Arkadaslar bugun ameliyat oldum ben. Hatta su an hastane de yatıyorum birgun kalmam gerektigi soylendi.
Hastaneye ilk geldiğimde bayılacak gibiydim heyecandan. Bide ameliyata girmeden once yeni ameliyat olmus bir kız gordum felaket morlukları vardı yani anlatamam size hic oyle bişey gormemiştim gozleri acılmıyordu o derece. Tabi ben aglamaya basladım doktorlardan gizli. Ameliyat onluğu verdiler giydim. Beni yatırdılar anestezi doktoru ile goruştum kan tahlili aldılar. Ardından bana bir ilac vereceklerini ama narkoz olmadığını soylediler sakinleseceksin dediler. İlacı verirken ne zamana etkisi olur dedim simdi dedi hatta sen bu konuşmaları hatırlayamayacaksın dedi.. Bu konuşmaları hatırladım ama sonrasını hic hatırlamıyorum

ameliyat hane de de boyle kesik kesik bir iki kare konusma aklımda. Beni uyandırdıklarında burnum ağrıyor burnum ağrıyor diye ortalığı yıkMısım hatırlamıyorum arkadasım diyor

amma uzun yazdım K. Bakmayın gun ve gun neler yaşadığımı yazıcam ameliyat olacaklara yardımım olur belki.. Bugun ilk gun morluk fazla yok ama şişliklerim var. Burun da sızı oluyor fakat dayanılmayacak bir agrı degil agrı kesici icince rahatlıyorum.. Silikon tampon kullanıldığı icin onlarda beni rahatsız etmiyor burnumdan nefes alıyorum

ve su anki bu şiş ve yaralı hali bile cok hosuma gitti burnumun

sorularınız olursa yanıtlarım arkadaslar okuduğunuz icin tskler