Son yıllarda burun estetiğini ciddi ciddi kafama koymuştum. Hatta surekli doktor araştırması yapıyordum. İki hafta once hem bir KBB uzmanı hem de estetisyen ile goruştum. Bu arada kişiler eşimin yakın arkadaşları ve tanınmış doktorlar, yine de isim vermeyeyim. Eşim istiyorsan yaptır, bana gore problem yok diyordu.
Neyse ikisi de aşağı yukarı şunu soyledi, senin oyle cok eğik, buyuk, etli bir burnun yok. Hafif bir kemer var ama ameliyat olmana değmez. Ameliyat sonrasında burun catısı daralıyormuş, bu da nefes almada problemlere yol acabilirmiş. Ayrıca ameliyat diyelim ki başarılı gecti, harika bir burnum oldu. O buruna mudahele edildiği icin kimse ileride, mesela uc beş yıl sonra aynı şeklin muhafaza edilebileceğini garanti edemezmiş. Yani mudahele edilen hemen hemen her burunda ileriki yıllarda duşme, cokme falan olma ihtimali cok yuksekmiş. Genelde burun estetikleri sonrasında revizyon gerekiyormuş. Ben de tamamen vazgectim artık.
Bence burnunuzda buyuk problemleriniz yoksa, ciddi şekil bozuklukları falan yoksa hiiiiic dokundurtmayın.
Ben Vazgectim...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ben Vazgectim...