Ali Gurlek ismini internette hic gormemiştim acıkcası.. Hep populer doktorların ismi geciyor.. Emre İlhan, Yakup Avşar, Abdulkadir Goksel vs.. Hangi doktora ameliyat olacağım konusunda cok kararsız kalmıştım. Benim ilk aradığım kriter doğal gorunmesi, estetik olduğunun belli olmamasıydı. Kucuk, kalkık olmayan doğal bi burun istiyorum.
Cok yakın bi dostum burnunu Ali Gurlek'e yaptırdı ve 1 hafta sonra bende muayenesine gittim arkadaşımla birlikte. Burnunun ustundeki bandajı cıkardı. Aşırı şişlikler vardı. Arkadaşım ağladı bandaj cıkarken canı yanmıştı. Bende doktorla goruşmuş oldum. Ali Bey kendinden cok emin bi doktor.. Benim resimlerimi cekti on ve yan profilden.. Yan profilden tasarım yaptı ve cok hoşuma gitti.. Biraz daha duşunmek istediğimi soyledim. Cunku ben cok takıntılı biriyim. Burnum bi de kotu olursa ne yaparım artık bilmiyorum..
Ofisinin tıklım tıklım dolu oluşu cok dikkatimi cekti. Burnundan estetik olan 4 bayan daha vardı. Onun dışında yuz lekeleri icin lazer tedavi olan bayan vardı. Burun ameliyatı olan bayanları inceledim. Bandajlı olmasına rağmen cok hoş gorunen burunlardı.. O gun ali bey yoğunluktan dolayı fazla ilgilenemedi benimle. Randevu alıp gitmemiştim cunku arkadaşımla gitmiştim..
Aradan bi hafta gecti arkadaşımla goruştum ve burnunda buyuk değişimler vardı. Bandajın cıkmasından 1 hafta gecmesine rağmen burnu hoş gorunuyodu. Hic ağrı sızı bişey yaşamadığını soyledi masaj yapması gerekiyormuş sadece. Arkadaşımın bi tanıdığı daha Ali beye ameliyat oldu birkac gun once.. ve sıra bende sanırım

:93: