Arkadaşlar 3. ameliyatım icin 2 ayım kaldı, 8 doktorla goruştum ve iki hoca arasında kararsızım. Şoyle ki, iki doktor da GATA'dan emekli profesor. İkisi de burnumun kusurlarını net bir şekilde gorup duzeltilmeyecek bir burun olmadığını, yanlış doktor secimimden kaynaklı bir hata yaptığımı soyledi. İkisi de cok fazla guven verdi. Ancak Serdar Hoca doğal burun yapmayı tercih ettiğini ve kapalı teknik kullandığı icin burun kanatlarımda izler olacağını soyledi. Kulağımdan kıkırdak alınıp alınmayacağını sorduğumda ise buyuk ihtimal gerek olmaz dedi. Selcuk Hoca ise yuzumu bir butun olarak değerlendirdi, yuzume aynı zamanda liposuction ile vucudumdan yağ alıp kendi yağımı dudaklarıma ve yanağıma, burun kenarlarıma destek olarak enjekte edebileceğini soyledi. Acık teknik kullanacağını ve kıkırdağa ihtiyac olduğunu soyledi. Benim bu durumda tercihim hangisinde yana olmalı bilemiyorum. Bir yandan burnumda daha fazla ameliyat izi istemiyorum bir yandan da vucudumdan kıkırdak alınmasını istemiyorum. Ayrıca ben cok doğal bir burun istemiyorum, onceki kavisli ve kalkık gorunumume kavuşmak istiyorum. Yuz dolgusuna ilk başta tepki verdim ama yaptıran arkadaşlar memnun olduklarını, burnun daha hoş gorunmesi icin yuzun de desteklenmesinin iyi olacağını soyledi.
Karar vermeme yardımcı olacak en guzel şey fotoğraf gormem olurdu herhalde ama forumda cok fazla fotoğraf goremedim, hocaların tarzını az cok gormek istiyorum, bu ameliyat benim icin cok onemli ve artık uzulmek istemiyorum, bu hocaların hastalarından destek ve yorum bekliyorum. Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız coook sevinirim. Lutfen yardım!