arkadaşlar ben bundan 2 ay once burun estetiği icin trabzıonda bir klinik buldum orayı aradım. konustuk herseyi dr la tamam dedik. ama ben ancak temmuz ayı gibi ameliyat olabilecegimi soyledim okey verdi ... uc gun once dr u aradım atttemmuz 10 da muayeneye gelcem 15 gibi amliyata diye, bana dediği şu ; temmzu bir en son ameliyatım temmuz birden sonra soz vermem :1shok: dedim fakat ben temmuz 15 ten once olamam, dediki ben tammuzda tatile cıkcam planlarım belli değil olacaksanız temmuz birden once yapabiliriz... bende dedim peki siz ameliyatı temmuzdan once yaparsanız benim ameliyattan 3 gun sonra burun tamponum alıncak dedim kim alacak ? diyor ki bulundugunuz sehirde herhangi bir k.b.b ci alabilir hadi tamam onuda kabul ettik bu kez dedim 10. gunde atel ve alcılar alınacak ? o zaman ben bir gunlugune gelir alırım klinikte dedi . peki dedim kapattım eşime sordum dedi mumkun degil temmuzdan once olmaz ara agustosa al randevu dedi . neyse aradım bu olaydan 4 gun falan sonra dr a dedim eşim kabul etmedi peki agustosta olurmu dedim adam hayır dedi :1shok: agustostada ben yokum dedi :1shok: olacaksanız temmuzdan once dedi gene :1shok: ya işte sorunda şurda başlıyor bu adam sizce ne yapmaya calışıyor arkadaslar ? yani bana tammzudan once ol diyor atellerimi sorunca bir gunlugune gelirim cıkarırım diyor ! peki tammuzun ortasında bir gunlugune gelip 2 saatlik ameliyatı yapıp gidemezmi ? yani artık eşimle farklı bir dr bakalım demeye başladık ... bu adam tatilden once para toplamaya calıyor dusuncesi uyandı bizde .. sizce ? birde bu klinik iki ortaklar bi tane daha dr var koca kliniigi boş bırakıp ikiside tatile kacamaz ya diye dusundum acaba ortagını arayıp onamı yaptırsam bi sorun olurmu acaba yada başka dr mu bulmam lazım arkadaşlar ? ya canım cok sıkıldı moralim bosuldu ne yapabilirim banada en yakın estetik klinigi trabzon (biraz uzun oldu ama lutfen fikirleriniz paylaşın )