Merhabalar
Yıllardır aklımda olanı sonunda yapmış bulunmaktayım Arkadaşımın burnunu gorup hemen doktoruyla goruştum. Doktor bey'in adı Mert Demirel Ataşehir Estethica da kendisi. Hastane olsun ilgilenenler olsun doktor olsun hasta odaları olsun herşey cok guzel ve herkesok ilgiliydi. Salı gunu goruştum. Olabilecek burun şeklime karar verdik ve carşamba ameliyat oldum. Ameliyatım 2 bucuk saat surmuş. Cıktığımda yuzumde buzlar vardı. Hicbir ağrı sızı hissetmedim diyebilirim. Sadece narkozun etkisiyle mide bulantısı ve baş donmem oldu. 1 gece hastanede kaldım. Kontrol sonrasında evime geldim. Ve belli aralıklarla yuzume buz koydum. Cok az morarma ve şişliğim oldu. Bugun gittim alcım değişti burnumu gordum şiş haliyle bile cok guzeldi. İkinci alcım takıldı. Cumartesi gunu alcım tamamen cıkacak inşallah. Deniz suyu spreyimi her saat başı sıkıyorum dik yatıyorum. Yuzumde az şişliğim var suan. Alcım tamamen cıkınca yine yazıcam size. Şu ana kadar Estethica ve calışanlarından cok memnunum siddetle tavsiye edebilirim ozellikle Mert Demirel işinde cok iyi.... Herkese buradan da bir kere daha teşekkur ederim... Burun estetiği yaptıracak olan arkadaslara onerimdir...

iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gonderildi