Ne olur yardım edin. :( Dertleşmeye ihtiyacım var, bakın gecenin kacında yazıyorum :(
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ne olur yardım edin. :( Dertleşmeye ihtiyacım var, bakın gecenin kacında yazıyorum :(
-
20-10-2022, 06:28:40Kızlar ben 23 gun once burun estetiği oldum. Burnum kemerli ve yamuktu. Alcı cıktıktan sonra kemer, yamukluk gitmişti ve eski burnuma gore cok daha kucuk bir burun olmuştu(hatta şişler inince iyice kuculcek diye korkmuştum) ama yine de moralim cok bozuldu ben ben değildim sanki aynada kendimi tanıyamıyordum ama yine de iyiye gideceğini duşunuyordum. Cunku daha once araştırma yapmıştım ve genel durum boyleydi. Nitekim oyle de oldu. Gercekten burnum iyiye gitmeye başladı ve burnumu da sevmeye başladım. Ancak zamanla şişler indikce burnum buyumeye başladı ve şu an baya da buyudu, o iyiye giden burnum son 1 haftadır kotuye gitti ki ben burnumu gercekten sevmeye başlamıştım ama dediğim gibi son 1 hafta burnum buyudu(ben şişler indikce kuculur zannediyodum ama aksine buyudu). Bana biraz da eski halini anımsatıyo. 1 hafta oncesine gore baya değişti, buyudu. Korkuyorum, bu konuda tecrubesi olan ne olur guzelce yazsın, es gecmesin. Yalvarıyorum, yalvarıyorum.