Doktor Muhammet beye 1 hafta once ameliyatimi oldum, kendisine ameliyat olmayı duşunen veyahut burun ameliyatı olmayı duşunen uyeleri bilgilendirmek istedim.
AMELIYAT ONCESİ SUREC
12 ekimde muhammet beyle bir goruşme gercekleştirdim .Muayene ucreti alınıyor, goruşmek istediğinizde ucret miktarını size onceden belirtiyorlar. Benim muayene ve ameliyat surecim arasında birkac gun oynadı 12 ekimde Muhammet beyle goruştum 16 Ekimde ameliyatimi gercekleştirdi. Ricam uzerine erkenden ameliyatimi yaptı, boyle bir durum soz konusuysa belirtin. Ameliyat ucreti olarak size hastaneye gore birkac secenek sunuyor, butcenize gore secim yapiyorsunuz. Ucretler 8-10 bin arasında değişiyor secim sizin. Benim ameliyatim 2.5 saat surdu. Tam teşekkullu bir hastanede oldukca iyi imkanlarda ve Muhammet bey gibi acık sozlu, işinin ehli bir doktora ameliyatinizi oluyorsunuz. Muayeneye gittiğinizde size olumlu olumsuz herşeyi anlatıyor. 8 acıdan fotoğrafınızı cekiyorlar ve ondegerlendirmenizi yapıyorlar. Doktora problemlerinizi,isteklerinizi,oluru,olmazı acıkca belirtin.Muhammet bey yapay, sıradan, tamamen estetik kaygı taşıyan burunlardan cok, yuz seklinize gore sizin icin size ozel burnu tasarlıyor. Burnumda orta kemikte kırık, deviasyon, egrilik, buna bağlı ciddi nefes alma problemi vardı. Muhammet beye estetik kaygi 2.planda gittim. Burun icindeki problemi goruntulu cihazlarla kontrol etti, burun deviasyonunun duzelme yuzdesinden bahsetti. Burnunuzda egrilik varsa bu yuzdeki asimetriden kaynaklanabilecegi icin yuzde 80 duzelme ihtimali var. Ameliyat gununu kararlastirdik ve 2.5 saat suren ameliyatim 16 ekimde gercekleşti.