Bu yaz ben de Antalya ’ da burun estetiği yaptırmak icin ufak caplı bir doktor araştırması yaptım. Gittiğim ilk doktor da başka bir doktorun tavsiyesiyle Engin Erkal ’dı. Onunla goruştuğum gun de ameliyat olmaya karar verdim. Yaptığı işin hassasiyetinin o kadar farkında ki oldukca sakin, sabırlı ve kibar davranıyor. Onun sakinliğini ve rahat tavrını siz de hissediyorsunuz ve bu da ona guven duymanızı sağlıyor. Once bana nasıl bir burun istediğimi sordu; sonra fotoğraflarımı cekerek birkac alternatif hazırladı. Ertesi gun burnumun nasıl olacağına birlikte karar verdik. Adım adım olacakları, olmayacakları daha doğrusu olmaması gerekenleri anlattı. Sizden hep birkac adım sonrasını gorduğu icin kararı onun inisiyatifine bırakmak sanıyorum en mantıklısı. Ben oyle yaptım ve iyi ki onu dinlemişim; cunku yuzunuzle uyumlu, guzel ve kaliteli nefes alabildiğiniz bir burnunuz oluyorsa bu Engin Bey icin en başarılı operasyon sayılıyor. Goruştukten 3-4 gun sonra ameliyat oldum. Engin Bey ’in ameliyat oncesinde ve sonrasındaki titizliği, ilgisi ve sakinliği korkularınızı ve heyecanınızı yatıştırmada en buyuk yardımcınız oluyor. Birkac gun suren burun tıkanıklığı haricinde – o kadarı da olsun- hicbir problem ve ağrı yaşamadım. Kendisi KBB uzmanı olduğu icin rahat nefes alabilmenizi sizden cok daha fazla duşunuyor. Ben ameliyat olalı yaklaşık beş ay oldu. Burnumun şekliyle ilgili aldığım yorumlar da gayet guzel. Rahat nefes alabiliyor olmam ve burnumun şekli beni de oldukca mutlu ediyor. Ben soylemediğim surece beni onceden tanımayanlar burnumun estetik olduğunu anlamıyor.

İyi ki ameliyatımı Engin Bey yapmış. Bu konudan muzdarip olan herkese diliyorum iyi bir tavsiye olur. Bence zaten oldukca başarılı bir hekim ya da ben ona “ Sanatcı “ diyorum. Eminim burada adına daha cok rastlayacağız. Nacizane tavsiyemdir.

Ya da onun deyimiyle: “ Her şey mukemmel burna ulaşmak icin.

Karar elbette ki sizindir. Diliyorum hangi doktor ameliyatınızı yaparsa yapsın, guzel ve rahat nefes alabileceğiniz bir burna sahip olursunuz.

Sevgiyle kalınız…