Merhaba kızlar. Bugun burun ameliyatımdan 2hafta gecti. Eğer sizde ameliyat olmak istiyorsanız ve iyi bir hoca arıyorsanız size kendi hocamı tavsiye edıyorum Ben Ankara tıpda ameliyat oldum. Hocam Dr.Gurcan Aslan. Benim nefes sorunum vardı, estetik olarak da ameliyat istiyordum. Son zamanlar daha da kotu nefes alıyordum. Korkuyordum gercekten nasıl olur, ameliyat nasıl gecer, sonrası nasıl olur... Tabi daha da onemlisi burunumun yeni şekli nasıl olur falan. Ama hocam o kadar iyi ki, ilk randevudan sonra ameliyat olmaya karar verdim )))gercekten her şey nasıl hızlı oldu ben bile anlamadım)) bugun 2hafta oldu, cok cok memnunum. Tam da hocamın soylediği gibi morarma, şişlik falan hic bir şey olmadı ve en onemlisi cok doğal guzel bir burnum oldu

şu anki halini bile cok sevdim)) Nefesimde artık ameliyat sonrası duzeldi. Artık daha rahat nefes alıyorum)) Hocam sağolsun o kadar ilgili , sıcakkanlı, en onemlisi de harika bir cerrah şimdiden her kes bana kimin ameliyat etdiğini soruyor. Ben de gonul rahatlığıyla soyluyorum dr.Gurcan Aslan

Yani kısacası burun ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem korkmayın onemli olan nasıl bir cerrahın ameliyat etmesi, ozaman her şey cok daha guzel oluyor