Meraba arkadaşlar.
Ben ameliyat oldum ve bugun 16. gunum..
Burnumun şeklinden memnunum fakat ucu kaşların ortası birazcık alnım ve burun kenarları cok şiş gozlerim icine cokuk duruyor şişliklerin buyuk bolumu ne zaman iner cabuk inmesi icin yapmam gereken nedir.
Doktorum masaj yap dedi yaparken duşecek diye korkuyorum kolay kolay duşermi burun ucu? ve nasıl masaj yapmalıyım
birde hani goz morarıyor ve geciyor ya sağ gozumun altında morluktan sonra olan sarılık kaldı o ne zaman gecer kalıcı olcak diye korkuyorum 16 gun oldu gecmedi ki gozumde oyle cok morarmamıştı ameliyattan sonra.
ve alcıyı alırken doktor iceriden kabuk cekti o anda burnum acılmıştı ama sonradan yine tıkandı az nefes alıyorum bazen komple tıkanıyor okyanus suyu 1 kutu kullandım pek faydasını gormedım 30 lira vermekte işime gelmedi daha fazla bende 1 bardak suya 1 cay kaşıgı tuz atıp şırıngayla burnuma cekiyorum acılıyor ama yine tıkanıyor icinden birşeyde cıkmıyor kulak copuyle temizlediğimde anlamadım bu durum ne zaman gecer...
dikiş ipleride burnumun ucundan gorunuyor daha duşmedi bir sakıncası varmı kendisi duşermi?
Bilgi verirseniz cok sevinirim sıkıntıya giriyorum teşekkurler
Ameliyat Oldum , Tıkanıklık , Endişe , Kafaya Takılanlar.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ameliyat Oldum , Tıkanıklık , Endişe , Kafaya Takılanlar.