arkadaslar 2 ay once ben de burun estetigi oldum rahat bir surecti falan filan ama cidden zaman gectikce yeni burnumu o kadar sevmedigimi farkettim doktorum harika bir is cıkarttı yani cok dogal duzgun bir burun oldu doktorumun hakkını yemek istemiyorum kesinlikle hatta dogallık isteyenlere rahat bir sekilde oneririm. benim tek sorunum eski burnum cok kotu değildi zaten (burada bana kızacaklar olabilir) ama gercekten de eski burnuma bakıyorum bi de simdiki bariz bi degisiklik yok gibi aslında en cok on profilden cunku yandan hafif kavis falan geldi azıcık kuculdu ama ben doktora kanatlarımla ve deliklerimle ilgili ustune basa basa soyle olsun boyle olsun dememe ragmen kanatlarımda yemin ederim hicbir degisiklik yok sadece daralmıs ucu biraz daha toparlanmıs yani burun cok guzel ama demek istedigim bu benim istedigim burun değildi ben daha hokka minik bir burun istemistim ustelik kalkık falan da değil baslarda kalkık duruyordu 1 ay sonra o da gitti zaten o zamandan sonra gozume batmaya basladı her sey bu arada bir deligim azıcık daha buyuk onceden boyle degildi odemden diycem ama hic sanmıyorum. dun doktora gittim soyledim dusuncelerimi bana 1 yıl sonra eger hala boyle dusunuyorsan istersen bi tık daha kaldırabilirim dedi bi de cok takıyosun kanser olursun falan dedi ben takmakta haklı oldugumu dusunuyorum ama revizyon olmus arkadaslar yazıp yorum yaparsa cok sevinirim cunku buyuk olasılıla ben de duşunuyorum