Merhabalar. Forumda actığım konulardaki tavsiyelerden sonra sonunda burun eğriliği (Septum Deviasyonu) ameliyatı olmaya karar verdim.

Doktorum 8 Temmuza tahlil vs icin gun verdi. 9 Temmuzda beni yatıracakmış. 10 Temmuzda da ameliyat dedi. Ben ona hazır ameliyat oluyorken biraz burnumun ucu falan da biraz kalksa diye de anlattım.

Aklıma takılan 2 şey var. Bunlar hakkında bilgisi tecrubesi olan yardımcı olursa cok sevinirim

1- Guzel bir burun yaparız dedi. Ama nefes alma olayı her ameliyatta zedelenir gibi bir şey soyledi. Yani komple burun deliklerini acsa bile nefes alma sistemi fonksiyonu bozulursa zorlanılabiliyormuş nefes almakta yine. Bunu size her doktor soylemek zorunda dedi. Bunlarla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

2- Burun yapılacağı zaman doktorlar bilgisayarda foto cekip animasyon olarak burun ceşitlerini gosteriyor insanlar da onlardan istediğini seciyor gibi biliyordum. Oyle bir şey bekledim. Ama bana hicbir şey gostermedi. Acaba ameliyat gunu mu gosterecek bilgisi olan var mı bu konuda da.