Merhaba,

Erkek kardeşim Ayşe Sezim Şişman'a ameliyat oldu. Burunda kemik eğriliği vardı ve burun estetiği de yapıldı. 31 Mart'da yani yaklaşık 14 gun oluyor. Doktorumuz Gebze/Kocaeli'nde ozel bir hastanede calışıyor.

Surecin başından beri kardeşimle beraberdim. İzin verirseniz ameliyat sonrasını anlatayım;

Ameliyat yaklaşık 2 saat surdu. Kardeşim ameliyattan cıktıktan sonra herhangi bir morluk vs yoktu. Ameliyat guzel gecmişti. Ameliyattan saat 18.00 gibi cıktı ve gece 23:00'de yemeğini yedi.

Burda bazı yorumları okudum, yemek bile yiyemeyenler olmuş, hatta kusanlar olmuş. Ama kardeşimde herhangi bir sıkıntı yoktu. Tum yemeği bitirdi diyebilirim kusmadı, midesi bile bulanmadı.

Doktor buz koymamızı onerdi. İlk gece hep buz tuttuk, tabi aralıklı olarak. Boylece şişlik azalacaktı, morluk vs olmayacaktı.

Ertesi gun sabahı taburcu olduk. Tamponlar alındı. Eve gittik. Gerekli jelleri aldık vs ve surec ilerledi. 1 hafta sonra tekrar geldik, bu sefer alcı alındı.

Şu an herhangi bir sıkıntı yok. 14 gunluk surecte, sadece bir kere burnundan kan geldi. O da kendi hatasıydı biraz. Başını fazla dik tutmadığı icin olmuştu. Bir daha da kanama vs yaşamadık.

Eğer İstanbul-Anadolu yakasında, Gebze veya Kocaeli'nde yaşıyorsanız size doktorumu kesinlikle oneriyorum. Ne bir ağrı yaşadı kardeşim, ne de sıkıntı.

Bu konuyu biraz da doktorumuza teşekkur etmek icin actım. Yine de sorularınız varsa yardımcı olurum.