arkadaşlar rinoplasti ameliyatı olmak isteyenlere yol gostermesi dileğiyle yazımı paylaşıyorum.rinoplasti ameliyatı olan arkadaşlarımın tavsiyesi uzerine doktor.hikmet karayel li buldum internetten programlarını izledim ve ameliyat olmaya karar verdim.geriye kaldı randevu almak internetten araştırdım ve ankarada ozkaya hastanesinde olduğunu oğrendim ve randevu aldım.muayene olmak icin ankaraya gittim. hikmet bey guler yuzlu ve nazik bir doktormuş, muayenemi 1 hafta sonraya randevu alabildim.salı gunu sabah yollara duştuk saat 9:30 da ankara daydım saat 10:00 da doktor hikmet karayelin sekreteri giriş işlemlerimi yaptı sonra odama cıktım ve heyecanlı bir bekleme sureci vardı.saat 13:30 da ameliyathaneye indim guler yuzlu bir ekip istinasız herkes hoşgeldiz hanımefendi diye karşıladılar, stresli olduğunuz icin bu yaklaşım sizi inanılmaz sakinleştiriyor.ameliyatım 2 saat surdu ve uyandığımda anestezi doktorunun guler yuzunu gordum.odama cıkarttılar geriye kalan surec en mutlu ve heyecanlı bir surec idi şu anda ameliyatımın uzerinden 6 ay gecti ve burnum mukemmel oldu.arkadaşlar doktor.hikmet karayel i tavsiye ederim benim gibi burnunuzdan şikayetleriniz varsa cozum bu kadar kolay 2 ay sonra meme slikonu icin bir daha gideceğim ve bu konu hakkındada size buradan yazılarımı ve başımdan gecenleri aktaracağım