Arkadaşlar (normal yuruyuşten ve normal bisiklet surmeden bahsetmiyorum) hızlı koşarken ve hızlı bisiklet surerken bacak kaslarım aşırı derecede hemen yoruluyor. 10 sn falan dinlenmeden neredeyse hareket ettiremiyorum. Mesela cok calışırsın kasların hamlar hareket ettiremessinya onun gibi kısa sure hareket ettiremiyorum. Aynı şey ağır yuk kaldırdığımda da oluyor kollarım hemen yoruluyor. Bunlarla birlikte hemen yorulduğum icin aşırı derecede terliyorum sanki saunaya girmiş gibi ve nabzım artıyor 100'u geciyor, nefesim hızlanıyor nefes nefese kalıyorum. Acaba kondisyonum mu eksik diyeceğim ama kucukluğumden beri her yere hep bisikletle giderim her gun bisiklet suruyorum ve her seferinde hızlı surduğum icin yoruluyorum. Bunun yanında 2 sene Teakwondo yaptım kondisyonum duzelse diyeceğim iki yılda olmaz mıydı? Spor hekimliğine gittim kan tahlili aldı, 2 kere 1 yıl arayla EKG cekildi kalpte de sıkıntı yok. Bir şeyin yok dedi gonderdi. Bronşitim var ama onunla alakası var mı bilmiyorum. Sigara ve herhangi kotu alışkanlığım yok ve ben bu aşırı yorulup fazla terlemeden usandım. Bildiğiniz cozum yolu ve ya ozellikle gitmem gereken bir yer var mı? Eğer bildiğiniz yer varsa gidiyim yoksa ozel hastanelere gene bir şeyin yok deyip gondermeleri icin para vermek istemiyorum.