Kucukken burnum dumduz ve inceydi. Ama 6 -7 yaşlarında burnumun kemiğini cok şiddetli bir şekilde carptım. Ve burnum şişti. Sonra zamanla burnum değiştiğini farkettim. Burnum eğildi yavaş yavaş. (Ben diyip de iyice incelettirmediğim surece kimse bunun farkında değil )Ve burnumun kemiği şiş kaldı sanki (ergenlikten dolayı kemik mi buyudu tam bilemiyorum orasını) Ama beni asıl rahatsız eden yer burnumun bir tarafındaki kemik şişken aşağı doğru boşluğa duşmuş gibi. Ve butun bunlar yıllar icerisinde daha da belirginleşmeye başladı. Doktora gittim. Burnunda eğilme var dedi. Estetiğiini 18 e gelince yaptırırsın dedi.Ama burnumdaki butun bunları sadece ben cok incelediğim icin farkediyormuşum. Herkes senin burnun cok guzel neresini yaptıracaksın diyor.Ama benim gozume hep burnum carpıyor.Ama estetikten de cok korkuyorum. Cunku herkes burnumun cok duzgun olduğunu boşuna yaptıracağımı benim cok takıntılı olduğumu soyluyor
Siz olsaydınız ne yapardınız
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.