Arkadaşlar merhaba.
Bundan 6 ayı geckin sure once 24 Nisan 2016 tarihinde Izmir Karataş Hastanesi'nde dr Sezgin Ozturk e tamamen estetik amaclı 4500 tl ucret ile ameliyat oldum. Yaptığı burunları gorunce cok heveslendim fakat adam tabi ki iyi olan burunları paylaşacak benim gibi şikayet edenleri takmıyor bile. Ondan (domuz burnu olmamak şartıyla) kalkık ve kavisli bir burun istedim. Eski burnum da kotu değildi ben daha guzelini isterken bana kalkık olmayan kavisten eser olmayan ara ara durduk yerde sorunlu bolgesi şişip duran ve onden bakınca eski burnumun aksine tamamen simetri den yoksun kalın ve yamuk bir burun yaptı. Memnun olmadığımı soylediğim de "eski burnundan guzel mi ona bakacaksın ben bu burun da sorun goremiyorum bence senin sorununu burun ameliyatı değil psikolog cozer" gibi beni kaale almayan ve yaralayan kelimeler kullandı. Simdi de burnum devamlı şiştiği icin ona yazdığım hicbir mesaja ""gorup"" cevap vermiyor !! Lutfen yardım edin hasta hakları nelerdir ne yapabilirim ? Ayrıca nefes problemim olmamasına rağmen ufak bir deviasyon var onu da halledeceğim dedi 6 aydır burnum surekli kaşınıyor hapşırıyorum alerjik bir sorun oluştu sanırım ameliyat sonrası. Her acıdan maddi manevi psikolojik sağlık vs vs bana zararı oldu bu adamın. Ustune kesinlikle ilgilenmiyor deliriyorum inanın cope atacak 4500 TL param yoktu cok kotu durumdayım . Resim aşağıda ekledim
Ameliyat sonrası husran lutfen yardım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ameliyat sonrası husran lutfen yardım