Burnumun beni rahatsız etme oykusu cocukluğumda başlatmıştı.
Duşme sonucu hem nefes alma problemi olan hemde goruntuyu bozan bir burnum vardı.
Cocukluğumda goruntusu cok rahatsız etmesede zaman gectikce ve
yuz hatlarım şekillendikce burun yamukluğum her gecen gun
daha cok belirmeye başlamıştı ve tabi uykusuz gecelerim vardı.
Surekli uykum bolunuyor, ağzım acık uyuyordum uyandığım zaman sanki
koşup nefes nefese kalmışım gibi uyanıyordum. Bu durum beni gun gectikce etkilemeye başladı.
ve artık zamanı geldiğini duşunup estetik ile ilgili araştırmalar yapmaya başladım.
Başladım ama kararsızlıklarım ve buyuk korkularım vardı. Tek isteğim guvenebileceğim bir doktordu.
Sonra arkadaşım benden once davranıp burun estetiği oldu ameliyat oncesi sonrası iyileşme sureci herşey o kadar mukemmeldi ki
en buyuk şansım ve cesaretim o oldu. Bende karar verdim ve Suleyman hoca ile ilk fırsatta goruşmeye gittim.
ilk once yuzume uygun doğallığı bozmayacak goruntuye sahip olabilmem icin birazdan goreciğiniz fotoğraflarım cekildi ve planlamalarım yapıldı. Ben sadece suleyman hoca'ya cok guvendim kendisi ise benim sıkıntılarımı, isteklerimi, beklentilerimi cok iyi dinledi ve sonuc ortada ben cok mutluyum.. artık rahat nefes alabiyorum
Ameliyat oncesi araştırmalarımda kendi yuz hatlarıma yakın bana fikir olabilcek kimseyi bulamamıştım.
Belki ben başkalarına cesaret yada fikir olurum o yuzden oykumu, mutluluğumu ve memnunuyetimi
sizlerle paylaşmak istedim kızlar bunlar onemli konular
Dış goruntuyu guzelleştiriyim derken ic takımı bozmayan eli hafif ve bu işte başarılı bir estetik cerrah arıyorsanız
şiddetle tavsiye edebilceğim değerli doktorum Suleyman Bey.