Merhaba Arkadaşlar,
Senelerce isteyip her seferinde korkup vazgectikten sonra ciddi olarak burun estetiği olmaya karar verdim. Doktor araştırıyorum bu aralar. Ne karışık işmiş

Emre İlhan, Barış Cakır, Salih Emre Uregen, Muhammet Dilber yoğunlukla karşılaştığım isimler. Salim Emre Bey'den randevu aldım. Ucretsizmiş danışma. Telefondaki bayan cok sıcak davrandı ve bu hoşuma gitti. Emre İlhan'ın muayene goruşmesi bile 300TL, Muhammet Dilber'in de 250. Muhammet Bey'in sekreterinin tavrını sevmedim. Ukalaca konuştu. Sırf doktor'a 10-15 dakika fikir danışıp, bilgi alacam diye bu paraları vermek mantıklı gelmedi acıkcası. Cunku hangi doktora gideceğime karar vermedim. Kafamda net desem ki evet ben Emre İlhan'a yaptıracam vereyim 300TL'yi. Zaten karar vermek icin goruşmek istiyorum doktorla. Doktorun kendisi ile goruşunce fikriniz değişebiliyor cunku tavrından, davranışından, ilgisinden...vs. Sizin duşunceleriniz nedir? Sizce nasıl karar vermeliyim doktora. Burnumu estetik acıdan yaptırmak istiyorum. Sağlık acısından acıkcası beni rahatsız eden bir problemim yok karşılaştığım ama KBB uzmanına gitsem belki daha iyi soyler sorunlu mu burnum diye. Kafam cok karıştı.

Bir de şoyle bir durum var. Benim kafamda oluşmuş illa boyle burun istiyorum diye bir şeyim yok. Biraz daha kuculsun, profilden bana guzel gorunsun yeter. Doktorların hepsinin yaptığı burunlara bakınca beğeniyorum.