Ben ankara dan fatoş
ben volkan beyi tv de izleyip internet uzerinden surekli yaptığı ameliyatları takip ederek başladım volkan beyi.
Insanlara karşı saygısı;sevgisi;merhameti olan ender bulunan nezih birisiydi.bir gun onunla tanışma hayalim vardı.
24 ağustos 2013 de bu hayalim gercek oldu.randevu aldım ,o beni tanımıyordu ama ben onu yıllardır takip ettiğim icin bir heyecan vardı.onunla yuz yuze geldiğimde aynen hayal ettiğim gibi sıcak candan cok farklı biriydi.
Benim sorunlarımı dinledi burun ameliyatı diye gitmiştim fakat volkan bey sadece burun değil 3 bolgeyi (burun,alın,goz altı)ameliyat lazım dedi,hic itiraz etmeden kabul ettim.her şeyin en uygun alanı yapacağından emindim.
26 ağustos 2013 ameliyat olacağımı soyledi ameliyat oncesi ve sonrası her kolaylığı sağladı moralimi yuksek tutmayı sağlamayı başaran eşsiz doktoruma sonsuz teşekkur ederim.
şu an bende onemli değişiklikler oldu. Insan kendisini daha onemli,değerli ve guzel hissediyor,yaşamak istiyor.
Kendisine onem veren estetiğe ihtiyacı olan bayanlar zaman kaybetmeden volkan tayfur beye illaki başvurup tanışmalarını onun sihirli ellerinin size de değmesine fırsat verin.
Her kadın guzeldir
Dr. Volkan tayfur burun estetiği cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Dr. Volkan tayfur burun estetiği cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim