Tecrubelİ arkadaŞlar bİr bakar misiniz
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Tecrubelİ arkadaŞlar bİr bakar misiniz
-
20-10-2022, 05:59:37Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 5 ay once estetik oldum aslında genelinden memnunum ama kafama takılan birkac problem var tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim oncelikle burnumda 3. Aydan sonra beliren bir tumsek oluştu, doktorum kontrole gittiğimde derimin cok cok ince olduğunu bu yuzden kusurları cok belli ettiğini soyledi kimsede belli olmayan şey bende cok belli olabiliyormuş. Burun sırtı destek amaclı bazen orayı dolduruyormuş cunku en hassas nokta orasıymış. İner ama istediğin seviyeye gelmezse torpuleriz 10-15 dklik bi işlem dedi. Rahatladım ve artık oraya cok fazla takılmıyorum rahatsız olursam torpuleteceğim cunku. Asıl sorun nasıl anlatıcam bilmiyorum ama burun ve kaşı birleştiren kemik var ya sol tarafımda var ama sağda yok??? Burun ve kaş arasında olan kemikten bahsediyorum inşallah anlatabilmişimdir. Ve olmayan taraftaki yerde mercimek tanesi gibi bir topcuk var sert ama bastırınca iniyor sonra tekrar beliriyor burnumu yamuk gosteriyor. İsteyenlere ozelden foto atabilirim tecrubeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi 5 ay oldu topcuk gecer mi boyle bişey yaşayan var mı?