Arkadaşlar, kendisinine bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Arkadaşımın operasyonu cok başarılı gecmişti ve sonuc da gercekten cok doğal ve guzeldi.
Benim de kemerli bir burnum vardı fakat guvenilir bir doktor bulamadığım icin kararsızlıktan yaptıramıyordum.
Kendisine muayene oldum, benim beklentilerimi dinledi, yuzumu inceledi, neler yapılır neler yapılmazı konuştuk ve 2. kez gittiğimde de ameliyat tarihini kararlaştırdık. Ameliyatım 4.5 saat kadar surdu ve sonrasında ağrı, şişlik, hic bir şekilde olmadı. Beyaz tenli olduğum icin goz altlarımda hafif morarmalar oldu ki bu beklediğimiz bir durumdu zaten. Ameliyatın ertesi gunu taburcu olmadan tamponlarım alındı. Bir hafta sonrasında da alcı cıkarıldı ve dikişlerim alındı. Ben sonucumdan cok memnunum. Diğer doktorlar gibi para icin yaparız hallederiz demiyor, bu olur-bu olmaz şeklinde tamamen objektif bir şekilde yol gosteriyor kendisi. 5 aydır yeni burnumla mutlu mutlu yaşıyorum ve aynaya her baktığımda ben kendisini gulumseyerek anıyorum.
Prof. Dr. Muhitdin Eski Burun Estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Prof. Dr. Muhitdin Eski Burun Estetiği