Kızlar uzun suredir ameliyat olmak istiyordum forumlarda gezmekten bi hayli sıkılmıştım , kafamı cok karıştırmamam gerektiğini duşundum ve Tevfik sozende karar kıldım . İyiki de tercihim ondan yanaymıştı bircok doktorun hastalarıyla karşılaştım konuştum bilgi aldım en icime sinen Tevfik bey oldu . kendisine cok cok kolay ulaştım ilk goruşmede ne kadar espirili ve sıcak kanlı olduğunu gordum sonra resım cektirip tasarım yapmak icin tekrar gittim , Tasarımı yaptıktan sonra tasarımı sana atıyım istersen başkasına yaptırırsın dedi . İlla bana yaptır ben en iyiyim yaparız ederiz hallederiz demedi . Yuksek egolu bir doktor olmadığını fazlasıyla hissettirdi . Cok fazla ilgili ve guler yuzlu cok sıcak kanlı canım doktorumm :* Oncelikle Hacettepe de ve bi hayli yoğun , o yuzden intagrama veya diğer sosyal medya hesaplarına fazla vakit ayıramıyor . Ben mail yoluyla ulaştım fiyat konusuna gelince devlet estetik ameliyatı karşılamıyor o yuzden hastane veznesinde ne cıkarsa onu yatırıyorsunuz yani parayı doktor alıp cebine atmıyor .
. Guzel buruna sahip olmak icin binlerce takipcılı doktor bulup tonla para yatırmak akıl işi değil bence . 10 12 bine ameliyat yapanları hic anlamıyorum adamın donuna kadar almayı planlıyor heralde ben oyle doktorları vicdansız buluyorum acıkcası emeğinden fazlasını almak acgozluluktur .
Gelelim ameliyat oncesi ve sonrasına ;
Zaten senelerdir yaptırmak istiyorum o yuzden cok istekliydim . Hani ameliyattan narkozdan illaki korkuyosun ama ben en cok doktora nasıl bi burun istediğimi anlatamamaktan cok korktum . Burda devreye Tevfik hocam girdi ve muthiş bi moral verdi , size o kadar cana yakın davranıyor ki sanki yıllardır tanıdığımız aile doktorumuz. ona nasıl istediğimi anlattım hatta her fırsatta sağdan soldan bulduğum resımlerı attım bu bana olur mu ?aslında bunun gibi istiyorum filan diye . Biraz bunalttım ama sonuc ikimizinde istediği oldu .
Gelelim ameliyat gunune ;
Anestezi doktoru da cok ilgiliydi ,valla butun iyi doktorları toplamışlar benim ameliyata , Anesteziyi verdikten sonra beni bi gulme tuttu malum kafası muthiş oluyor , anesteziden korkmanıza gerek yok , o kafanın guzelliğine bakın

Tabi biricik doktorum ameliyathane de de guldurduğunden ne ara dalmışım hic farketmedım . 3 saat suren ameliyatım cok iyi gecmiş . Fakat uyandığımda bi hayli sacmalamışım aklından gecenleri direk soyluyormuşsunuz aman bir erkeği sayıklamayın

ben cok mutluyum deyip alkış tutmuşum bide ustune Allah razı olsun diye doktora el sallamışım

Yani girerkende cıkarken de bi hayli eğlenmişim

Cıktığımda hic morluk ve şişlik yoktu hatta burnumun şekli gayet belliydi ve sonuc tam da istediğimiz gibi tatlış doktorum uyanmamı beklemiş bi saat ..

Gelip kontrol etti anestezi doktoruyla birlikte. Akşama evdeydim , Şuan hergun fotoğraf atıyorum her akşam saat 8 de kontrol ediyor şişliklerimi . Ha bu ara da hic morluğum olmadı diyebilirim , ağrım sızım hic hic olmadı , anestezıyı kusarak atmadım . Herşey umduğumdan daha guzel oldu . Yani bu guzel sonucun mimarı sevgili doktorumun sevgisi ve ilgisiydi . Maharetli ellerine , dikkatine ve tecrubesine sonsuz guveniyorum ve canım doktorumu şiddetle oneriyorum .