Burun estetiğimin 14.gununde yaşadığım sorunlar..
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun estetiğimin 14.gununde yaşadığım sorunlar..
-
20-10-2022, 05:56:45Arkadaşlar 5yıl once burun eti aldırmıştım kbb doktoruna.Burnumu mahvettiğiyle kalmadı bir de kıkırdaklarımı alıp atmış,alt dokum uste ust dokum alta gecmiş.Sola doğru kırıklık vardı.Kbb doktorum estetik de yapacaktı yapmadı bir de ustune bu sorunları cıkardı.Araştırarak plastik cerraha gittim.Cok sorunlu bir burnum olduğunu,kaburgamdan kıkırdak alınıp burnuma ekleneceğini soyledi.2 hafta once ameliyatımı oldum.Aşırı bir ağrım olmadı.Sargım acıldı burnum yandan cok guzel fakat onden sola doğru kayıyor.Doktora ilk hafta gittim duzeltti bantladı.Bugun gittim yine eliyle mudahale etti duzeltti yine bantladı.Bugun bantlarımı cıkaracaktı ama tekrar bantladı.Yamukluğun yuzde 80 i gitti ama yine yamukluk var.Burun delikleri cok orantısız.Alttan cok kotu bir goruntusu var.Doktor haftaya bir daha gelceksin dedi.Hep boyle gidip duzeltip geri mi geleceğim?Doktor 1 senede anca oturur dedi ama bu şişlik değil ki bariz yamukluk.Doktorum sağolsun cok ilgili yaptığı hatası olunca telafiye gidecek yani hastasını mağdur edecek bir doktor değil cok sıcakkanlı ilgili alakalı.Başından atmıyor.Ama bu durum canımı sıkıyor.Bu yamukluk duzelmez mi ya?Boyle bir şey başına gelen var mı?Bugun doktor sırası beklerken bi bayan gordum efsaneydi burnu.Aynı doktor yapmış.Doktora dedim cok guzel olmuş diye.Ama onun ilk ameliyatıydı dedi