Kızlaaar ya inanılcak gibi diil kendim bile inanamıyorum ama ameliyat oldumm been cok cabuk bir karardı. Doktoruma tanıdık vasıtası ile ulaştım burda da yazdım hakkında bilgi edinmek icin ama geri donen olmadı ben de benim gibi olan arkadaşlara yardım icin ona bir başlık acayım dedim cunku kendisini tanıtan bir sayfa yok burada.. Kendisi daha oğrenciyken bile bircok burun ameliyatı yapmış.. Cok ilgili ve deyim yerindeyse cok kafa bir doktor Samimi ve esprili.. İnsan kendini rahat ve guvende hissediyo.. Şuan 2. Gunum size gelişmeleri bu sayfadan aktarıcam.. Telefondan yazdığım icin resim koyamıyorum ama profilime resimlerimi eklerim kısa zamanda inşallah.. İnşallah guzel olur kızlaaaar Bu arada şişliğim de morarmamda cok az .. Ağrım hic olmadı diyebilirim sdce dun gece biraz tansiyonum duştu.. Ama bu şişlik ve ağrı kişiden kişiye değişebiliyomuş tabi kızlar aynı doktor olsa da burun yapınıza ve yapılan işleme gore.. Yalnız benim tesadufen ameliyatımda ilkokul arkadaşım bulunmuş kunyemden gorup tanımış dosyama bakmış ameliyattan sonra yanıma geldi ameliyat hemşiresi olmuş en son 3. Sınıfta gormuştum .. Ameliyatımın cok iyi gectiğini ve ameliyat esnasında bol bol soğuk uygulama yapıldığını soyledi.. Arkadasım hastanenin hemşiresi yani ekibinden hani yok yere doktoru ovmez ama bu soğuk uygulamanın asıl onemi ameliyat esnasındaymış.. Oygar bey cok fazla dikkat ediyomuş buna.. Morluk cok olmamasının sebebi bu olabilir.. Ama hastaneyi cok beğendiğimi soyleyemem adını duyunca sevinmiştim florence nightingale olumsuz bişey olamaz diyosun ama kattaki hemşireler cağırınca veya bişey isteyince on saatte yapıyo.. Oygar bey e de solicem zaten bunu..