Slm kızlar ben de cook uzun suredir ameliyat olmayı isteyen biriydim.Ama işte ne cesaret nede maddi imkanım vardı ee bide tabiki etraf eş dost ve aile mevzusu var. KK'ya bir arkaşım sayesinde uye oldum onun gittiği doktora gitmek icin biraz araştırma yaptım sonunda karar verdim. Doktoru aradım suresiz maaşsız izne cıkmış yutdışına gitmiş ogun nasıl ağladığımı anlatamam size... Neyse nasip kısmet dedim Buradaki birkac arkadaş sayesinde Abdulkadir beyi buldum muayenehanesi gittim 1 kere. sonrada ameliyat gunu aldım.Narkozdan cok korkuyordum İnanın hic birşey yokmuş odada narkozu veriyorlar ameliyathaneyi falan gormuyorsunuz tekrar odada ayılıyorsunuz. O kadar uşumuşumki ayılır ayılmaz kasıklarıma feci bir ağrı girdi 5 dakikada gecti. Ben erkek arkadaşımla gittim cok iyi baktı sağolsun. 12.00'da girdim ameliyata 13:30'da cıktım akşam 18:00'de hastaneden ayrıldım. İlk gun yani dun cok iyiydim.Bugun morarıyorum goz altlarım falan mor. 3 gun sonraya randevu verdi. bandajları yenileyecekmiş. tampon da yokmuş burnumun icinde.sadece ust kısmında sert ten rengi bi madde var.
Şimdi kızlar... ozellikle abdulkadir beyin hastaları ne olur bana soyleyin burun deliklerim boyle havada mı kalıcak şimdiden moralimi bozmayayım mı yoksa. sizin ilk gun burun delikleriniz nasıldı cok tembih ettim hocaya kalkık ve delikler havada olmasın diye ne olur yardımm ((