Evet yıllardır istediğim şeyi sonunda ailemin de desteğiyle gercekleştirdim. Dun 8.00 da ameliyathaneye aldılar 11.00 da odama cıkardılar bir gece hastanede kaldıktan sonra 1-2 saat once taburcu ettiler şimdi evdeyim cok mutluyum cok guzel gecti, cok rahat gecti. Hic kimseyi dinlemeyin ve hallerinizin peşinden koşun aman bir kasaba denk gelmeyin tabii. Abartıldığı gibi korkulacak hicbir şey yokmuş. Yaratmak Allaha mahsustur ama ben istedim doktorum yarattı adeta. İğneden korkan ben doktorum bana nasıl bir guven verdiyse gule oynaya girdim gule oynaya cıktım. Yanındaki hemşiresini ayrıca yeriiim o kadar cok soru sordum ki ay yet her bile demedi, en başından beri aynı ilgiyle yaklaştı hepsi. Buz maskesi diye bir şey varmıs yeni gelmiş sanırım kısmetime işte 1 gun boyunca yuzumde durdu rahatsızlık veren bir şey degil aksine goz altı morluklarına iyi geliyormuş. Benim şansıma mı bilmiyorum ama burnum hic ağrımadı hemşireler bir guler yuzlu, bir sabırlı, bir tatlı dilli anlatamam. Kendimi asla hastane ortamında hissetmedim sanki oteldeydim hic ayrılmak istemedim ki hastenelerden nefret ederim normalde bunu da ekliyim. Hatıra kalsın diye hasta onluğumu izin alarak eve getirdim ) Lutfen sorularınız varsa cekinmeden sorun elimden geldiğince aydınlatmaya calışırım hepinizi.