Merhabalar, oncesinde birkac kez konu acmıştım.Oncelikle bu forumda emeği gecen herkese teşekkur ediyorum. Burun ameliyatı olmadan once okuduğum yazılar sayesinde ameliyat oncesi korkularımı yendim, ameliyat sonrasına ise oluşan problemlerin uzerinden gelebildim.
Ameliyat olmuş arkadaşlarım bilirler ameliyat olmak, ameliyat sonrası yaşanılanların yanında hicbir şey.
Ameliyat olacak arkadaşlarım ise hic korkmasın siz emin olduktan sonra gercekten kolayca atlatabileceğiniz bir surec.

Lisedeyken arkadaşlarım dalga gecmesiyle başlamış olan burun takıntım, nefes problemlerim ile birlikte beni universite 2.sınıfın sonunda ameliyat olmaya itti. Bir tıp oğrencisi olarak oluşabilecek tum riskleri ve burun anatomisini biliyordum. Bu durum korkutucu olsa da ameliyat olmaya karar verdim

Kafamdaki asıl soru ise burun şeklimin nasıl olmasını istediğimdi. Aynaya baktığımda kendimi gormek mi yoksa herkesin wow! diyeceği bir buruna sahip olmak mıydı?

Doktorumdan sadece burnumu biraz daha guzel gostermesini, ust kemiği torpulemesini, aşağıda olan burun ucumu ise duzeltmesini istemiştim. Onceden burnum kemersiz olsa da biraz buyuk ve sivriydi. Minicik de olsun istemedim Bakanın "aaa ... estetik yaptırmış" demesini de istemedim.

İŞTE SİZE BURNUMUN AMELİYAT ONCESİ VE AMELİYAT SONRASI 1.AYININ FOTOGRAFINI ATIYORUM
Onden gorunumu buyuk olcude aynı ancak şuan biraz burun sırtımda ve ucunda odemim var. İnşallah 1-2 aya toparlayacağım