-Selam arkadaşlar.Sitenin asmi kadunlar kulubu Erkek kullanıcıların foruma uyeliği forum kurallarına gore aykırımı bilmiyorum ama!!!!!!
-Ben 1972 doğumluyum burnumda ciddi deviasyon sorunu , nefes alma sorunu yuzunden zaman zaman ağzım acık uyuduğum icin sabahları uzerimden kamyon gecmişcesine yorgun bazı gunle baş ağrısı ile uyanıyorum.Ağzım acık uyuduğum icin boğazımda faranjit oluşuyor coğu gun boğazda gıcıklanma yaşayan biriyim.
-İnternet ve sosyal medya da unlu bir doktorla gecen hafta goruştum.Burnumun kalın ve yağlı deriye sahip olduğunu sadece deviasyon ameliyatı onerdi..Ceşitli forumlarda araştırmalarıma gore kalın derili burunların zor olduğunu gordum..
-Burun yapım: Yayvan kalın biraz kemerli bir burun kalın ve yağlı deri yapısı , icerden "S" şeklinde deviasyon tıkanıklık zor nefes alma.
-İsteklerim: Herşeyden once sağlık rahat nefes almak. tabiki boylesine ağır bir ameliyata girmişken yıllardır gorselinden memnun olmadığım burun şeklinide duzelmesini istiyorum..
Sizin yada yakınınızın yaşadığı tecrubeleri ve yorumlarınızı paylaşırsanız cok sevinirim..
Erkek Burnu ve Kalın Deri?!!??!!?!??
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Erkek Burnu ve Kalın Deri?!!??!!?!??